„Soţul meu poate să-şi vadă amanta?" Întrebări bizare din carantină pentru Poliţie

Aproape toată planeta se află în carantină din cauza epidemiei cu coronavirus, iar oamenii sunt nevoiţi să stea în casă.

3642 afișări
Imaginea articolului „Soţul meu poate să-şi vadă amanta?" Întrebări bizare din carantină pentru Poliţie

„Soţul meu poate să-şi vadă amanta?" Întrebări bizare din carantină pentru Poliţie

În Franţa, de când populaţia se află în autoizolare Poliţia a primit numeroase apeluri cu întrebări total neobişnuite din partea cetăţenilor. Euronews a realizat un top al celor mai inedite întrebări:
 
„Soţul meu poate să-şi vadă amanta?" ; „Un străin mi-a mângâiat calul, există riscul ca acesta să fie contaminat cu coronavirus?"; „Mi-am scos câinele în dimineaţa asta, o pot face şi seara?" ; „Vecinul meu stă de vorbă cu o mulţime de oameni şi nu respectă izolarea”.
 
„Oamenii apelează la orice şi la nimic pentru că sunt plictisiţi. Vor doar să vorbească. Nu sunt situaţii de urgenţă, avem şi alte apeluri apeluri pentru informaţii seriose.”, a spus un Purtător de cuvânt al Jandarmeriei franceze şi al Poliţiei Militare. Numărul apelurilor de urgenţă a crescut enorm în ultimele 10 zile.
 
Franţa a fost izolată strict începând de marţi, 17 martie, oamenii fiind lăsaţi să-şi părăsească locuinţele doar pentru cumpărături alimentare, vizite medicale sau exerciţii fizice, doar dacă aceştia se află în apropierea locului în care locuiesc.
 
În Franţa, au fost a instituite reguli de izolare extrem de stricte pentru a împiedica extinderea pandemiei de coronavirus. Totalul cazurilor de infectări cu COVID-19 a ajuns la 37.575 şi este pe locul 6 în lume din acest punct de vedere.
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici