Spania: Bandă specializată în furturi, formată în mare parte din români, anihilată

Poliţia spaniolă a anihilat o bandă specializată în furturi din locuinţe, formată în mare parte din români, arestând nouă persoane în oraşele Malaga şi Granada, relatează Diario Cordoba, în ediţia electronică.

23 afișări
Imaginea articolului Spania: Bandă specializată în furturi, formată în mare parte din români, anihilată

Poliţia spaniolă anihilează o bandă specializată în furturi, formată în mare parte din români (Imagine: Mediafax Foto)

Aceştia ar fi trimis mai multe din obiectele furate în România. Forţele de ordine suspectează că persoanele arestate au comis 12 furturi, potrivit unui comunicat al direcţiei generale de poliţie.

Investigaţiile au fost demarate în octombrie, când ambasada română a informat poliţia în legătură cu prezenţa în zonă a acestui grup infracţional de origine română, care ar fi comis mai multe furturi în locuinţe din localităţile Benalmadena, Fuengirola şi Mijas.

Arestările au intervenit după ce trei membri ai bandei au fost surprinşi imediat după ce jefuiseră două locuinţe.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici