Spania respinge definitiv cererea de azil a fiului lui Osama ben Laden

Spania a refuzat sâmbătă definitiv cererea de azil politic a lui Omar ben Laden, unul dintre fiii liderului reţelei al-Qaida, Osama ben Laden, a anunţat soţia acestuia, Zaina Alsabah ben Laden.

18 afișări
Imaginea articolului Spania respinge definitiv cererea de azil a fiului lui Osama ben Laden

Spania respinge definitiv cererea de azil a fiului lui Osama ben Laden (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Omar ben Laden, care locuieşte în prezent la Cairo, atacase prin apel un prim refuz al autorităţilor spaniole, pronunţat miercuri.

Autorităţile de la Madrid au considerat că siguranţa sa nu este în pericol în Orientul Mijlociu, contrar a ceea ce afirmase el.

Omar ben Laden urmează să plece spre Cairo sâmbătă, la ora 15.00 (16.00 ora României), de pe aeroportul Barajas din Madrid, a precizat soţia sa, contactată telefonic.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici