Specialiştii Tesla au verificat terenul din Thailanda pe care ar putea fi construită o mare fabrică

  • Specialiştii companiei Tesla au verificat terenul din Thailanda pe care ar putea fi construită o mare fabrică.
  • Anunţul a fost făcut de un oficial guvernamental din Thailanda.
  • Tesla vrea să construiască o fabrică de maşini electrice şi de baterii.
102 afișări
Imaginea articolului Specialiştii Tesla au verificat terenul din Thailanda pe care ar putea fi construită o mare fabrică

Specialiştii Tesla au verificat terenul din Thailanda pe care ar putea fi construită o mare fabrică

Tesla a efectuat cercetări la faţa locului pentru fabrica de vehicule electrice din Thailanda, a anunţat oficialul, citat de Reuters.

Guvernul thailandez a oferit Tesla energie 100% verde pentru unitatea industrială, a adăugat oficialul.

Thailanda este un mare centru de asamblare de automobile din Asia. Ţara a oferit stimulente producătorilor de vehicule electrice şi de baterii, dar şi reduceri de taxe cumpărătorilor locali, pentru a rămâne un centru regional.

Producătorul american de automobile electrice Tesla intenţionează să construiască o fabrică. Mai multe ţări s-au arătat interesate de investiţie şi au iniţiat discuţii cu proprietarul companiei Elon Musk. Pe listă sunt Arabia Saudită, Turcia şi Israel. În prezent, Tesla are şase fabrici şi o construieşte pe a şaptea în Mexic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici