Starea de sănătate a Reginei: Liz Truss nu are în plan să viziteze Scoţia

Biroul premierului Marii Birtanii transmite că Liz Truss nu are în plan să viziteze Scoaţia, declaraţiile fiind făcute în contextul privind starea de sănătate a reginei Elisabeta a II-a. Mesajul vine după ce toată familia Reginei s-a adunat la palatul Balmoral.

750 afișări
Imaginea articolului Starea de sănătate a Reginei: Liz Truss nu are în plan să viziteze Scoţia

Starea de sănătate a Reginei: Liz Truss nu are în plan să viziteze Scoţia

„Premierul lucrează din Downing Street în această după-amiază (joi - n.r.) într-o serie de întâlniri”, a transmis Downing Street, potrivit Association Press.

Downing Street a declarat că nu are cunoştinţă de nicio modificare a activităţii din Camera Comunelor vineri. Purtătorul de cuvânt oficial al prim-ministrului a declarat că aceasta va fi o problemă a preşedintelui Camerei.

Întrebat dacă planul este în continuare să se desfăşoare activitatea Camerei vineri, acesta a spus: „Nu, nu, nu, nu: Aceasta este o decizie a preşedintelui Camerei, în mod fundamental, dar nu am cunoştinţă de nicio schimbare”.

Se înţelege că ducele şi ducesa de Sussex se îndreaptă spre Balmoral separat de alţi membri ai familiei regale, dar au fost în coordonare cu planurile altor membri ai familiei.

Truss a făcut o scurtă declaraţie după ce a aflat că regina se află sub supraveghere medicală la Balmoral.

Ea a spus: „Întreaga ţară va fi profund îngrijorată de veştile venite de la Palatul Buckingham azi la prânz. Gândurile mele - şi gândurile oamenilor din întreaga noastră Regat - sunt alături de Majestatea Sa Regina şi de familia sa în aceste momente”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
truss,
regină,
scoţia

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici