Statele Unite au utilizat un bombardier strategic la un exerciţiu aerian din Coreea de Sud

Statele Unite au utilizat un bombardier strategic B-52 la un exerciţiu aerian efectuat împreună cu forţele armate sud-coreene, într-o demonstraţie de forţă adresată Coreei de Nord, anunţă Ministerul Apărării de la Seul, conform agenţiei Reuters.

3458 afișări
Imaginea articolului Statele Unite au utilizat un bombardier strategic la un exerciţiu aerian din Coreea de Sud

Statele Unite au utilizat un bombardier strategic la un exerciţiu aerian din Coreea de Sud

Coreea de Sud şi Statele Unite vor obţine "pace prin forţă", prin intensificarea exerciţiilor militare comune, conform Ministerului sud-coreean al Apărării.

Exerciţiile aeriene derulate luni intervin înaintea unor manevre militare americano-sud-coreene mai ample, programate la sfârşitul lunii martie. Bombardierele B-52 pot transporta arme nucleare.

Ministerul nord-coreean de Externe a cerut duminică oprirea imediată a manevrelor militare efectuate de Statele Unite şi Coreea de Sud.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici