Statele Unite îndeamnă Rusia să respecte un acord bilateral pentru dezarmare din anul 1987

Statele Unite au îndemnat marţi Rusia să distrugă armamentul interzis prin acordurile ratificate de Moscova, denunţând încălcarea de către partea rusă a unui acord datând din anul 1987.

258 afișări
Imaginea articolului Statele Unite îndeamnă Rusia să respecte un acord bilateral pentru dezarmare din anul 1987

Statele Unite îndeamnă Rusia să respecte un acord bilateral pentru dezarmare din anul 1987 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cerem Rusiei să respecte obligaţiile asumate prin acest tratat, să elimine armamentul interzis şi să demonstreze acest lucru", a declarat Jennifer Psaki, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat american.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici