Statele Unite şi Canada, noi sancţiuni împotriva regimului din Belarus

Statele Unite şi Canada au impus, joi, noi sancţiuni împotriva regimului din Belarus, în cadrul unor măsuri decise în coordonare cu Uniunea Europeană şi Marea Britanie, informează agenţia Reuters.

1073 afișări
Imaginea articolului Statele Unite şi Canada, noi sancţiuni împotriva regimului din Belarus

Statele Unite şi Canada, noi sancţiuni împotriva regimului din Belarus

Departamentul Trezoreriei de la Washington a anunţat sancţiuni împotriva a 20 de oficiali şi a 12 entităţi din Belarus. De asemenea, Statele Unite au limitat creditarea internaţională destinată Belarusului.

La rândul său, Guvernul Canadei a anunţat noi sancţiuni împotriva regimului din Belarus, pe care îl acuză de reprimarea opoziţiei şi încălcări ale drepturilor omului.

Sancţiunile impuse de Statele Unite şi Canada se înscriu în cadrul măsurilor aplicate în coordonare cu Uniunea Europeană şi Marea Britanie din cauza crizei politice din Belarus şi a facilitării venirii imigranţilor extracomunitari în spaţiul UE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
canada,
belarus

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici