Stenograma unei conversaţii între Berlusconi şi o damă de companie - VIDEO

Săptămânalul italian L'Espresso publică luni extrase ale unei conversaţii prezentate a fi un dialog între premierul Silvio Berlusconi şi dama de companie Patrizia D'Addario.

138 afișări
Imaginea articolului Stenograma unei conversaţii între Berlusconi şi o damă de companie - VIDEO

Stenograma unei conversaţii între Berlusconi şi o damă de companie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

În această conversaţie înregistrată toamna trecută la reşedinţa din Roma a premierului, se aude o voce masculină, atribuită lui Silvio Berlusconi, care se adresează unei femei: "Şi eu voi face un duş... iar apoi mă aştepţi în patul cel mare, dacă termini prima?".

"Care pat mare... cel de la Putin?", întreabă Patrizia D'Addario. "Cel al lui Putin", răspunde vocea masculină, la care femeie răspunde: "Ah, ce drăguţ este... cel cu perdele".

Potrivit Patriziei D'Addario, Silvio Berlusconi are un pat cu baldachin oferit de premierul Rusiei, Vladimir Putin.

Patrizia D'Addario se află în centrul unei anchete judiciare - care nu îl vizează direct pe Silvio Berlusconi - referitoare la mai multe dame de companie care ar fi participat la petreceri organizate în vilele premierului italian.

Video Stirileprotv.ro

Patrizia a declarat că l-a vizitat de două ori pe Silvio Berlusconi în schimbul unor sume de bani, a înregistrat conversaţiile cu acesta, iar acestea au fost predate procurorilor care efectuează ancheta.

"Este o tentativă patetică de a reanima o campanie de presă care este deja muribundă. Nu le rămâne decât să accepte acest lucru şi să plece în vacanţă: în mod evident au nevoie de acest lucru", a reacţionat Daniele Capezzone, purtătorul de cuvânt al partidului lui Berlusconi, Poporul Libertăţii (Pdl), după publicarea acestor extrase.

L'Espresso şi cotidianul La Repubblica, aparţinând aceluiaşi trust de presă, au demarat o campanie împotriva şefului Guvernului de la Roma, somându-l să ofere explicaţii despre viaţa sa privată.

Presa italiană a publicat, în ultimele luni, articole şi fotografii stânjenitoare despre Berlusconi, acuzat de soţia sa că frecventează minore, lucru pe care el l-a dezminţit categoric.

Prim-ministrul a respins informaţiile potrivit cărora ar fi petrecut seri în compania unor dame de companie ca fiind "prostii şi mizerii".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici