Studenţii, îndemnaţi să poarte măşti de protecţie în timp ce fac sex pentru a opri răspândirea coronavirusului

  • Universitatea din Georgia a lansat o campanie cu privire la măsurile Covid-19
  • Facultatea îi sfătuieşte pe studenţii săi să poarte măşti de protecţie în timpul actului sexual
  • În iunie, oamenii de ştiinţă de la Universitatea Harvard au avertizat că relaţiile sexuale ar putea răspândi coronavirusul
14897 afișări
Imaginea articolului Studenţii, îndemnaţi să poarte măşti de protecţie în timp ce fac sex pentru a opri răspândirea coronavirusului

Ştii că de la transportul public la magazine, măştile de protecţie sunt deja obligatorii în multe ţări. Asta nu înseamnă că nu vei surprins când vei afla că acum, o universitate îşi îndeamnă studenţii să poarte măşti în timp ce fac sex, pentru a opri răspândirea coronavirusului, scrie mirror.co.uk.

Universitatea din Georgia a lansat o campanie privind măsurile de protecţie împotriva coronavirusului: „Luaţi în considerare purtarea unei măşti de protecţie în timpul sexului. Respiraţia puternică şi gâfâitul pot răspândi virusul, iar purtarea unei măşti poate reduce riscul“.

Campania sugerează că elevii ar trebui „să fie creativi în ceea ce priveşte poziţiile sexuale“ pentru a reduce contactul faţă în faţă. În plus, campania sugerează, de asemenea, că masturbarea este una dintre cele mai sigure opţiuni pe fondul pandemiei: „Tu eşti cel mai sigur partener de sex. Masturbează-te sau limitează numărul partenerilor sexuali pe care îi ai“.

Nu este surprinzător că sfaturile au fost luate în râs pe reţelele sociale. Un utilizator a glumit: „Acesta cred că e cel mai amuzant lucru pe care l-am citit până acum.“

Totuşi, să ştii că nu este pentru prima dată când s-a sugerat purtarea măştii în timpul sexului. În iunie, oamenii de ştiinţă de la Universitatea Harvard au avertizat că relaţiile sexuale ar putea răspândi coronavirusul şi au sfătuit cuplurile să ia măsuri de prevenţie în dormitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici