Studiu: Femeile sunt mai interesate de planificarea vacanţelor decât bărbaţii

  • Femeile au aşteptări mari când vine vorba de planificarea vacanţelor.
  • Director de agenţie: 2/3 din rezervări sunt făcute de către doamne.
  • Consultant economic: Bărbaţii sunt interesaţi de atmosferă, femeile de cazare şi masă.
320 afișări
Imaginea articolului Studiu: Femeile sunt mai interesate de planificarea vacanţelor decât bărbaţii

Planificarea vacanţelor în cuplu poate fi o adevărată provocare după trei ani de pandemie, dar şi o oportunitate pentru a vă cunoaşte mai bine.

Un studiu realizat de Litoralul Românesc.ro, 57% dintre persoanele care şi-au planificat vacanţele anul trecut au fost de sex feminin.

DANIEL LĂCUSTĂ, Director online la Aerotravel Lufthansa City Center, declară pentru ALEPH NEWS că femeile sunt mai bune organizatoare şi că bărbaţii preferă să lase deciziile în seama lor.

,,Când vorbim de vacanţe în străinătate, femeile sunt cele care aleg de obicei destinaţia şi detaliile vacanţei. De ce acest lucru? Tocmai pentru a se asigura că vacanţa se va desfăşura conform aşteptărilor lor. Şi în cazul agenţiei noastre, 2/3 din rezervări sunt făcute de doamne”.


ADRIAN NEGRESCU, consultant economic, transmite pentru ALEPH NEWS că femeile sunt mai interesate de alegerea cazării şi meniul mesei, pe când bărbaţii sunt cu gândul doar la relaxare.

,,Femeile sunt mult mai atente la detalii, mult mai interesate de cazare şi masă decât bărbaţii. Bărbaţii sunt mult mai interesaţi de atmosferă. Femeile sunt mult mai atente la condiţile de cazare. Cele mai interesate de aceste condiţii sunt chiar mamele cu copii”.

Totuşi, în mod stereotipic, bărbaţii sunt mereu ilustraţi transportând bagaje cu greutăţi mari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici