SUA bat palma cu China: Biden se va întâlni cu Xi la o locaţie istorică la sud de San Francisco

Preşedintele Joe Biden se va întâlni miercuri cu omologul său chinez la o locaţie istorică la sud de San Francisco, spune, pentru CNN, o persoană familiarizată cu planificarea, după luni de planificare atentă de către oficialii ambelor părţi.

795 afișări
Imaginea articolului SUA bat palma cu China: Biden se va întâlni cu Xi la o locaţie istorică la sud de San Francisco

SUA bat palma cu China: Biden se va întâlni cu Xi la o locaţie istorică la sud de San Francisco

Proprietatea, construită în 1917, cuprinde un conac georgian şi hectare de grădini.

Locaţia nu va fi anunţată oficial până când cei doi lideri nu vor ajunge pentru discuţiile la summit şi nu a fost dezvăluită din timp de către Casa Albă.

Oficialii Casei Albe au cercetat mai multe locaţii, au declarat sursele, luând în considerare considerente de securitate şi cât de mult poate găzdui spaţiul. Dar au fost şi factori mai superficiali în joc - cum ar fi aspectul şi atmosfera locului, a declarat sursa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
biden,
xi,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici