SUA comemorează cele 500.000 de vieţi pierdute din cauza COVID-19. Joe Biden anunţă cinci zile de doliu naţional

Vor fi cinci zile de doliu naţional şi steagurile vor fi coborâte în bernă, în SUA, pentru a marca faptul că 500.000 de americani au murit din cauza COVID-19, a anunţat, luni, secretarul de presă de la Casa Albă, Jen Psaki.

367 afișări
Imaginea articolului SUA comemorează cele 500.000 de vieţi pierdute din cauza COVID-19. Joe Biden anunţă cinci zile de doliu naţional

Sursa foto: profimedia

Jen Psaki a anunţat că preşedintele Joe Biden va ordona ca toate steagurile să coboare în bernă timp de cinci zile pentru a marca „reperul solemn” a 500.000 de morţi americani din Covid-19.

„Mai târziu astăzi, preşedintele, prima doamnă, vicepreşedintele şi soţul vicepreşedintelui vor marca reperul solemn privind cele 500.000 de vieţi americane pierdute în faţa Covid-19. Ei vor cere tuturor americanilor să se alăture într-un moment de reculegere în timpul unei ceremonii de aprindere a lumânărilor la apusul soarelui”, a declarat Psaki în cadrul conferinţei de presă de luni de la Casa Albă, citat de CNN.

De asemenea, preşedintele Biden va ordona coborârea tuturor steagurilor în bernă în următoarele cinci zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici