Suma de 39 de milioane de euro, furată dintr-un vehicul pentru transport bani, în Libia

Bărbaţi înarmaţi au atacat luni o maşină care transporta bani, în centrul Libiei, reuşind să fure echivalentul a peste 54 de milioane de dolari (39 de milioane de euro) în dinari libieni şi în monedă străină, informează agenţia libiană Lana.

157 afișări
Imaginea articolului Suma de 39 de milioane de euro, furată dintr-un vehicul pentru transport bani, în Libia

Suma de 39 de milioane de euro, furată dintr-un vehicul pentru transport bani, în Libia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Un vehicul pentru transportul fondurilor a fost atacat de zece indivizi înarmaţi (...) care au reuşit să fure 53 de milioane de dinari libieni (42 de milioane de dolari) şi echivalentul a peste 12 milioane de dolari în monedă americană şi în euro", precizează sursa citată.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici