Ţara din Europa, cu peste 187.000 de cazuri, care are şanse mari să evite al doilea val COVID-19

Olaf Scholz, Ministrul de Finanţe, a declarat că Germania are şanse foarte mari să evite al doilea val de infectări cu noul virus, citează Reuters.

6882 afișări
Imaginea articolului Ţara din Europa, cu peste 187.000 de cazuri, care are şanse mari să evite al doilea val COVID-19

Ţara din Europa, cu peste 187.000 de cazuri, care are şanse mari să evite al doilea val COVID-19

De asemenea, acesta a susţinut că din cauza lipsei unui vaccin, vor fi impuse în continuare măsurile de distanţare socială şi în, cazuri deosebit de necesare, măsuri de testare şi urmărire epidemiologică, precizează Reuters.
 
„Trăim cu virusul, pe care l-aş descrie ca normal. Iar acest lucru se va schimba numai când vom avea noi tratamente medicale şi un vaccin”, a spus Scholz.
 
„Atâta timp cât nu se întâmplă asta, va trebui să ne organizăm vieţile în aşa fel încât să evităm un al doilea val”, a arătat el, adăugând că sunt şanse “foarte, foarte mari” ca Germania să nu se confrunte cu al doilea val.
 
Germania a ridicat restricţiile de călătorie pentru Uniunea Europeană, Informaţia a fost comunicată de ministrul de Externe, Heiko Mass.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici