Ţara europeană care îşi redeschide graniţele pentru toţi străinii, fără testare sau carantină

Guvernul sârb a decis ca graniţele Serbiei să fie deschise pentru toţi străinii, fără să fie testaţi sau fără să fie trimişi în carantină, relateză dpa.

4958 afișări
Imaginea articolului Ţara europeană care îşi redeschide graniţele pentru toţi străinii, fără testare sau carantină

Ţara europeană care îşi redeschide graniţele pentru toţi străinii, fără testare sau fără carantină.

 

Conform aceeaşi surse, oficialii guvernului au decis joi să nu mai impună restricţiile aplicate până acum atunci când cetăţenii străini intrau în Serbia, aceştia având voie să intre în ţară doar dacă aveau motive justificate. Astfel, de azi, străinii vor primi doar informaţii la frontieră despre riscul pandemiei cu noul coronavirus, prin intermediul unor pliante.
 
Serbia a introdus unele dintre cele mai severe restricţii şi a fost printre primele ţări din Europa care a intrat în carantină din cauza epidemiei de coronavirus, iar pentru a se asigura că toată lumea respectă regulile, autorităţile au introdus pedeapsa cu închisoarea de până la trei ani pentru cei care nu se supun.
 
În ultimele săptămâni, în Serbia a scăzut numărul de cazuri noi de contaminare cu coronavirus. Totalul înregistrat până joi era de 10.919 cazuri, din care 237 au dus la decese. 5.370 de persoane s-au vindecat, conform datelor furnizate de worldometers.com.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici