Crăciunul nu vine peste tot cu restricţii mai aspre. Ţara în care deschiderea barurilor şi a restaurantelor nu este exclusă

  • Autorităţile din Irlanda anunţă relaxarea restricţiilor antiepidemice de Crăciun
  • Totuşi, avertizează că restricţiile vor fi înăsprite din nou dacă vor creşte infectările cu Sars-CoV-2
802 afișări
Imaginea articolului Crăciunul nu vine peste tot cu restricţii mai aspre. Ţara în care deschiderea barurilor şi a restaurantelor nu este exclusă

FOTO: Profimedia

Premierul Irlandei, Leo Varadkar, a vorbit despre relaxarea restricţiilor „în etape”, spunând că redeschiderea completă, de săptămâna trecută, nu este o măsură „sigură”.

Pentru început, se deschid sălile de sport, comerţul cu amănuntul şi saloanele de frizerie/coafură.

Deschiderea barurilor şi a restaurantelor, săptămâna viitoare, nu este exclusă, dar încă se discută despre acest aspect, scrie BBC.

De asemenea, Leo Varadkar a vorbit despre posibilitatea ca trei familii să se reunească în perioada sărbătorilor de iarnă, însă o decizie privind călătoriile transfrontaliere va fi luată doar cu câteva zile înainte de Crăciun.

Marţi, în Irlanda au fost şase decese asociate coronavirusului, numărul total ajungând la 2.028.

Irlanda a instituit restricţii în a doua jumătate a lunii octombrie. Au fost închise toate activităţile comerciale neesenţiale, iar barurile şi restaurantele au servit doar alimente la pachet.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici