Tehnicianul Devis Mangia: Trebuie să înţelegem că fotbalul românesc este inferior celui german

Devis Mangia a avut o reacţie nervoasă la conferinţa de presă de la finalul meciului cu RB Leipzig, pierdut cu 3-1. Antrenorul italian a spus că asta e diferenţa dintre fotbalul german şi cel românesc.

367 afișări
Imaginea articolului Tehnicianul Devis Mangia: Trebuie să înţelegem că fotbalul românesc este inferior celui german

Tehnicianul Devis Mangia: Trebuie să înţelegem că fotbalul românesc este inferior celui german

"Ştiam de la bun început că ne aşteaptă o partidă dificilă, am încercat să fim atenţi, concentraţi şi să fim puţin mai agresivi şi am reuşit acest lucru, mai puţin în anumite momente. Consider că am încercat să fim mai rapizi însă de multe ori am greşit ultima pasă. Eu cred în soartă şi poate nu a fost întâmplător că am reuşit să marcăm acel gol la ultima faza. Trebuie sa înţelegem cu toţii că fotbalul românesc este inferior celui german. Dacă vă aşteptaţi să venim în Germania să dominăm, aveaţi aşteptări un pic prea mari. Aceasta este realitatea în acest moment", a spus Mangia, la conferinţa de presă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici