Tentativă de asasinare. Putin reclamă un complot al Occidentului de a ucide jurnalişti ruşi, dar fără să ofere dovezi

Vladimir Putin a părut să acuze Occidentul că încearcă să ucidă jurnalişti ruşi, fără a furniza vreo dovadă în acest sens, scrie Sky News.

5188 afișări
Imaginea articolului Tentativă de asasinare. Putin reclamă un complot al Occidentului de a ucide jurnalişti ruşi, dar fără să ofere dovezi

Comentarii interesante apar luni după-amiază de la Kremlin, unde a vorbit preşedintele rus Vladimir Putin. El a părut să acuze Occidentul că încearcă să ucidă jurnalişti ruşi, fără a furniza, însă, vreo dovadă în acest sens.

El a afirmat că o astfel de tentativă de asasinare a unui reporter de televiziune a fost zădărnicită de Serviciul Federal de Securitate (FSB).

În această dimineaţă (luni - n.r.), Serviciul Federal de Securitate a oprit activităţile unui grup terorist care plănuia să atace şi să ucidă un celebru jurnalist de televiziune rus”, a declarat Putin.

Ei au trecut la teroare - la pregătirea uciderii jurnaliştilor noştri”, a mai spus Putin.

Ulterior, Rusia a afirmat că a arestat membrii unui grup naţionalist care încerca să îl asasineze pe jurnalistul pro-Putin Vladimir Soloviev.

Potrivit agenţiei de ştiri Interfax, citată de Sky News, Moscova susţine că cei arestaţi acţionau în numele serviciilor speciale ucrainene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici