Tiruri ale apărării antiaeriene şi mai multe explozii, la Tripoli

Tiruri ale apărării antiaeriene şi mai multe explozii puternice au fost auzite joi dimineaţă la Tripoli, în a şasea zi a ofensivei conduse de coaliţia internaţională. Apărarea antiaeriană a intrat în funcţiune la ora 04.30 GMT (06.30, ora României) şi mai multe explozii au fost auzite ulterior, potrivit unui jurnalist AFP, care însă nu a fost în măsură să precizeze originea exploziilor.

20 afișări
Imaginea articolului Tiruri ale apărării antiaeriene şi mai multe explozii, la Tripoli

Tiruri ale apărării antiaeriene şi mai multe explozii, la Tripoli (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Coaliţia a condus, miercuri seară, raiduri aeriene asupra capitalei Tripoli. Tirurile apărării antiaeriene şi motoarele avioanelor de vânătoare au fost auzite deasupra oraşului.

La începutul serii, o explozie puternică s-a produs la o bază a forţelor terestre libiene în regiunea Tajura, la 32 de kilometri est de Tripoli, au declarat martori oculari.

Aceştia au văzut flăcările ridicându-se deasupra bazei militare, după explozie.

Agenţia oficială libiană Jana a anunţat atunci că raidurile coaliţiei internaţionale asupra periferiei de est a oraşului Tripoli, miercuri seară, "au vizat un cartier rezidenţial", provocând "moartea unui număr important de persoane printre civili".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici