Tokyo impune noi restricţii după cea mai mare creştere a numărului de cazuri COVID-19, din luna mai şi până acum

  • Începând de sâmbătă şi până pe 18 decembrie, barurile şi restaurantele din Tokyo vor avea program scurt, din cauza creşterii numărului de cazuri COVID-19.
  • Guvernatorul oraşului Tokyo, Yuriko Koike, a adoptat măsura după o şedinţă de urgenţă a comitetului de gestionare a epidemiei de coronavirus.
  • Capitala Japoniei se confruntă cu o creştere a numărului de cazuri, peste 500 de cazuri noi SARS-CoV-2 raportate zilnic, dintre care 51 la ATI.
535 afișări
Imaginea articolului Tokyo impune noi restricţii după cea mai mare creştere a numărului de cazuri COVID-19, din luna mai şi până acum

Tokyo impune noi restricţii după cea mai mare creştere a numărului de cazuri COVID-19, din luna mai şi până acum

Guvernul Japoniei a adoptat noi măsuri de gestionare a epidemiei de coronavirus. Începând de sâmbătă şi până pe 18 decembrie, barurile şi restaurantele din Tokyo vor avea program scurt, din cauza creşterii numărului de cazuri COVID-19. Guvernatorul oraşului Tokyo, Yuriko Koike, a adoptat măsura după o şedinţă de urgenţă a comitetului de gestionare a epidemiei de coronavirus.

Capitala Japoniei se confruntă cu o creştere a numărului de cazuri, peste 500 de cazuri noi SARS-CoV-2 raportate zilnic, dintre care 51 la ATI. Cifrele înregistrate sunt cele mai mari pentru Tokyo, din luna mai şi până acum.

Oraşul cu peste 14 milioane de locuitori va impune restaurantelor şi barurilor un program scurt, până la ora 22.00, începând de sâmbătă şi până pe 18 decembrie, conform celor raportate de TBS. Koike a adăugat că societăţile vor beneficia de despăgubiri din partea Guvernului, pentru pierderile suferite în urma adoptării măsurii de restrângere a activităţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici