Tragedie în Elveţia: Un accident de autocar s-a soldat cu moartea a 28 de persoane, între care 22 de copii - VIDEO

Douăzeci şi opt de persoane, între care 22 de copii, au murit marţi seara într-un accident de autocar produs la Sierre, în cantonul Valais din sudul Elveţiei, a anunţat miercuri agenţia de presă elveţiană SDA-ATS.

4744 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Elveţia: Un accident de autocar s-a soldat cu moartea a 28 de persoane, între care 22 de copii - VIDEO

Tragedie în Elveţia: Un accident de autocar s-a soldat cu moartea a 28 de persoane, între care 22 de copii (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Autocarul era înmatriculat în Belgia, a precizat agenţia.

Vehiculul, care circula în direcţia Sion, a lovit un perete al tunelului autorutier dintre ieşirile estică şi vestică din Sierre.

Autocarul a deviat de la traiectoria sa din motive care deocamdată nu sunt cunoscute şi a intrat în peretele tunelului.

Autocarul transporta 52 de persoane, mai precis două clase din Flandra, din oraşele Lommel şi Heverlee. Copiii se întorceau în Belgia dintr-o vacanţă în Val d'Anniviers.

Cei doi şoferi ai autovehiculului au murit în accident.

Persoanele rănite au fost admise în patru spitale din Valais, a precizat agenţia elveţiană.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici