Trei români, morţi într-un accident în nord-estul Bulgariei

Un accident grav, produs în apropiere de oraşul Şumen, situat în nord-estul Bulgariei, a provocat moartea a trei cetăţeni români, a anunţat poliţia bulgară, citată de site-ul Novinite.com.

4 afișări
Imaginea articolului Trei români, morţi într-un accident în nord-estul Bulgariei

Trei români, morţi într-un accident în nord-estul Bulgariei

Accidentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 11.00, după ce o maşină Audi B4 s-a ciocnit de un TIR înmatriculat în Turcia, provocând moartea a trei dintre cei şase pasageri ai autoturismului. Cadavrele acestora nu au fost încă extrase dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

Toţi pasagerii sunt cetăţeni români, iar trei dintre ei au fost spitalizaţi în oraşul Ruse. Printre persoanele rănite se numără o femeie însărcinată, medicii afirmând că viaţa acesteia este în pericol.

Poliţia a înconjurat zona dintre satele Ţenovo şi Obretenik, provocând blocaje de trafic.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici