Turcia impune restricţii la exportul către Israel

  • Turcia a decis să impună restricţii în ceea ce priveşte exportul către Israel.
  • Măsura a fost luată ca urmare a conflictului din Gaza în condiţiile în care turcii au solicitat în mod repetat să se oprească focul.
  • Restricţiile vizează o listă cu zeci de produse.
281 afișări
Imaginea articolului Turcia impune restricţii la exportul către Israel

Sursa foto: iStock

Ministrul turc al Comerţului a anunţat că se impun restricţii la exportul de produse din 54 de categorii diferite, potrivit Sky News.

Măsura se aplică imediat şi va fi în vigoare până la încetarea focului în Gaza.

Demnitarul turc a explicat că restricţiile includ produse din fier şi oţel, echipamente şi produse de construcţii, maşini şi multe altele.

Turcia a acuzat Israelul pentru urmările conflictului din Gaza şi a cerut o încetare imediată a focului.

De la începutul conflictului, turcii au trimis zeci de mii de tone de ajutor umanitar în Gaza. De asemenea, Turcia refuză să numească Hamas drept o organizaţie teroristă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici