Ucraina se apropie de finalizarea demarcării frontierei cu Republica Moldova

Autorităţile ucrainene se apropie de finalizarea acţiunilor de configurare a frontierei dintre Ucraina şi Republica Moldova, anunţă Oficiul frontierei de stat de la Kiev, citat de ziarul Kyiv Post.

708 afișări
Imaginea articolului Ucraina se apropie de finalizarea demarcării frontierei cu Republica Moldova

Ucraina se apropie de finalizarea demarcării frontierei cu Republica Moldova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În privinţa segmentelor individuale, demarcarea frontierei dintre Ucraina şi Republica Moldova se apropie de final, fiind realizată în proporţie de 98%", a declarat Mikola Litvin, directorul Oficiului frontierei de stat. În momentul de faţă, frontiera a fost delimitată pe o porţiune de 1.209 kilometri din totalul de 1.222.

Autorităţile ucrainene au stabilit 718 locaţii pentru construirea unor puncte vamale pe frontiera cu Rusia.

Procesul de configurare a frontierei dintre Ucraina şi Belarus a început abia în luna noiembrie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici