Un al doilea superyacht ce aparţine lui Roman Abramovici a ajuns în Turcia. Ţara membră NATO nu aplică încă sancţiuni majore Rusiei

  • Un al doilea superyacht aparţinând proprietarului clubului de fotbal Chelsea - oligarhului rus Roman Abramovici- a acostat într-o staţiune din sud-vestul Turciei, a anunţat marţi presa turcă.
  • Turcia nu aplică încă sancţiuni majore Rusiei.
1109 afișări
Imaginea articolului Un al doilea superyacht ce aparţine lui Roman Abramovici a ajuns în Turcia. Ţara membră NATO nu aplică încă sancţiuni majore Rusiei

Un al doilea superyacht ce aparţine lui Roman Abramovici a ajuns în Turcia. Ţara membră NATO nu aplică încă sancţiuni majore Rusiei

Agenţia de presă turcă DHA a precizat că Eclipse, înregistrat în Bermuda, a acostat într-un port din staţiunea Marmaris, pe fondul eforturilor internaţionale de a îngheţa activele aparţinând unor oameni de afaceri ruşi legaţi de preşedintele rus Vladimir Putin.

Cu o zi mai devreme, iahtul de lux My Solaris al lui Abramovici, sub pavilion Bermude, a sosit în staţiunea Bodrum, aflată în apropiere, declanşând un protest din partea unui grup de ucraineni care s-au urcat pe o mică barcă cu motor şi au încercat să împiedice acostarea iahtului.

Săptămâna trecută, Uniunea Europeană a actualizat lista persoanelor care se confruntă cu îngheţarea activelor şi interdicţii de călătorie din cauza legăturilor lor cu Kremlinul şi a început să impună sancţiuni împotriva lui Abramovici. Bărbatul de 55 de ani fusese deja sancţionat în Marea Britanie.

Turcia, membră NATO, are legături strânse atât cu Rusia, cât şi cu Ucraina. Ea a criticat invazia Moscovei în Ucraina, dar s-a poziţionat şi ca parte neutră care încearcă să medieze între cele două.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici