Un avion de vânătoare a fost doborât în estul Ucrainei

Un avion de vânătoare al Forţelor aeriene ucrainene a fost doborât, joi, în estul Ucrainei, într-o zonă aflată sub controlul insurgenţilor separatişti.

1690 afișări
Imaginea articolului Un avion de vânătoare a fost doborât în estul Ucrainei

Un avion de vânătoare a fost doborât în estul Ucrainei (Imagine: Cosmin Deaconescu/Mediafax Foto)

Avionul s-a prăbuşit pe un câmp, după ce a fost atins de o rachetă. Pilotul s-a catapultat, dar nu există informaţii despre situaţia acestuia.

Incidentul a avut loc în zona Jdanivka, situată în apropiere de locul unde pe 17 iulie a fost doborât avionul de pasageri malaysian.

Avionul companiei Malaysia Airlines s-a prăbuşit pe 17 iulie în apropierea localităţii Grabovo, la 50 de kilometri de Doneţk, într-o zonă în care au loc confruntări între forţele ucrainene şi separatiştii proruşi. Cursa MH17 zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur şi avea la bord 298 de pasageri şi membri ai echipajului. Printre victime se numără 193 de cetăţeni olandezi. Toate persoanele aflate la bord au murit.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici