Un bărbat a fost ucis şi 25 de persoane au fost rănite după dispariţia unui băiat în Cisiordania

Un palestinian a fost ucis în Cisiordania şi 25 de persoane au fost rănite după ce zeci de colonişti evrei au luat cu asalt un sat în timpul căutării unui băiat de 14 ani dispărut.

380 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost ucis şi 25 de persoane au fost rănite după dispariţia unui băiat în Cisiordania

Sursa foto: X

Trupele israeliene au intervenit după ce zeci de colonişti au luat cu asalt satul al-Mughayyir cu arme şi pietre, scrie BBC. Nu este încă clar dacă bărbatul care a murit, Jehad Abu Alia, în vârstă de 26 de ani, a fost împuşcat de un colonist sau de un soldat israelian.

Băiatul dispărut, Benjamin Ahimeir, în vârstă de 14 ani, nu a fost găsit. În prezent se desfăşoară o amplă operaţiune de căutare.

Presa locală a declarat că circumstanţele dispariţiei adolescentului sunt încă necunoscute, iar armata nu este sigură dacă incidentul are legătură cu terorismul. Trupele au instalat baraje rutiere în zonă.

Benjamin Achimeir a plecat de la o fermă vineri şi nu a mai fost văzut de atunci. El a plecat cu oile la păscut, dar animalele s-au întors la fermă fără el, a declarat poliţia. Sora sa, Hannah, a declarat că acesta cunoştea bine zona.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici