Un bărbat a intrat cu un topor în trei restaurante din Noua Zeelandă şi a rănit patru oameni

Un bărbat a intrat cu un topor în noaptea de luni spre marţi în trei restaurante chinezeşti din Auckland, cel mai mare oraş din Noua Zeelandă, şi a rănit patru persoane, au anunţat autorităţile şi presa locală.

301 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a intrat cu un topor în trei restaurante din Noua Zeelandă şi a rănit patru oameni

Sursa foto: Twitter

O victimă a fost externată, iar trei sunt în stare stabilă, au declarat marţi purtătorii de cuvânt ai spitalelor North Shore şi Auckland.
 
Presa locală a relatat că bărbatul a intrat în trei restaurante chinezeşti - Zhangliang Malatang, Yues Dumpling Kitchen şi Maya Hotpot - şi a început să atace la întâmplare oamenii cu un topor luni seara, în jurul orei 21.00.
 
O femeie, martor la atac, a declarat pentru organizaţia locală de ştiri Radio New Zealand că mânca la Maya Hotpot împreună cu o prietenă, când un bărbat a venit înspre ele cu toporul, relatează Reuters
 
Ea a spus că toată lumea din restaurant s-a ridicat apoi în picioare şi cineva a strigat "Ce ai de gând să faci? De ce faci asta?", înainte ca atacatorul să o lovească pe prietena ei.
 
Poliţia neozeelandeză a declarat că a arestat un bărbat în vârstă de 24 de ani şi că acesta urmează să se prezinte marţi în faţa instanţei pentru acuzaţia de rănire cu intenţia de a provoca vătămări corporale grave. Alte acuzaţii sunt aşteptate, a precizat poliţia.
 
Poliţia nu a oferit un motiv pentru atac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici