Un belgian care lucra ca vicepreşedinte în cadrul unei companii ruse, găsit mort la Moscova

Dr. Bruno Charles De Cooman, un cetăţean belgian care lucra ca vicepreşedinte în cadrul unei companii ruse din domeniul siderurgiei, a decedat după ce a căzut în condiţii misterioase de la etajul nouă al unei clădiri de apartamente de lux din Moscova, informează site-ul postului BBC News.

645 afișări
Imaginea articolului Un belgian care lucra ca vicepreşedinte în cadrul unei companii ruse, găsit mort la Moscova

Un belgian care lucra ca vicepreşedinte în cadrul unei companii ruse, găsit mort la Moscova

Novolipetsk Steel (NLMK), compania la care era angajat bărbatul, a confirmat decesul şi a transmis condoleanţe familiei victimei, însă refuzat să ofere detalii despre circumstanţele producerii decesului.

Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili condiţiile în care a decedat bărbatul.

Compania siderurgică NLMK este deţinută de magnatul rus Vladimir Lisin, unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Rusia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici