Un copil a fost rănit de o mină montată de ruşi în Harkov

Un băiat de şapte ani a fost rănit de o mină montată de ruşi în zona Harkov. În apropiere se afla şi un bărbat care a ajuns la spital.

86 afișări
Imaginea articolului Un copil a fost rănit de o mină montată de ruşi în Harkov

Două persoane au fost rănite în regiunea nord-estică a Ucrainei, după ce o mină lăsată în urmă de trupele ruseşti a explodat în apropierea unui sat.

Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, şi un băiat de şapte ani au fost transportaţi de urgenţă la spital după explozia din pădurea din Bugaivka, a declarat guvernatorul regional Oleh Syniehubov.

„Ambii au fost răniţi de explozie şi au fost spitalizaţi. Medicii le oferă acum tot ajutorul necesar. Încă o dată, îi îndemn pe toţi să fie atenţi şi prudenţi, în special în teritoriile decupaţi din regiune. Nu vizitaţi pădurile, fâşiile forestiere, nu mergeţi pe marginea drumurilor. Vă puteţi pune viaţa în pericol. În niciun caz nu atingeţi obiecte suspecte", a spus guvernatorul ucrainean, potrivit Sky News.

Explozia a avut loc în apropierea oraşului Chuhuiv din regiunea Harkov.

Experţii estimează că aproximativ 30% din teritoriul ucrainean este minat ca urmare a invaziei ruseşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
harkov,
mină,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici