Un deputatul american şi-a expus armele în timpul unei dezbateri din Congres: La mine acasă fac ce vreau

În plin scandal legat de deţinerea armelor de foc în SUA, Greg Steube, un fan Trump din Florida, a intrat online de acasă, pentru a participa la o audiere a Comisiei pentru Afaceri Judiciare a Camerei, ocazie cu care a arătat 4 arme.

905 afișări
Imaginea articolului Un deputatul american şi-a expus armele în timpul unei dezbateri din Congres: La mine acasă fac ce vreau

Zidul ridicat de republicani privind deţinerea de arme trece prin sufrageria congresmanului Greg Steube.

Acesta a intrat online de acasă pentru a participa la o audiere privind controlul armelor, convocată de Comisia pentru Afaceri Judiciare a Camerei.

Ocazie cu care le-a arătat colegilor săi 4 arme, una după alta. „Iată, acesta este un Glock 19, cel mai bine vândut în Statele Unite. Conform legii propuse de democraţi, această armă ar fi interzisă.

Acum vă uitaţi la un Sig Sauer P226, care, conform legii, ar deveni ilegală. Şi tot aşa, până la ultimul, preferatul meu: Port asta cu mine în fiecare zi pentru a mă proteja pe mine, pe soţia mea şi pe familia mea. Este un Xl Sig Sauer P365.Cu legea asta, acest lucru ar fi de asemenea interzis”.

Se aude o voce din sala de clasă. Este a congresmanului democrat Sheila Jackson Lee din Texas: „Sper că acele arme nu sunt încărcate”.

Steube se opreşte şi răspunde enervat: „La mine acasă şi fac ce vreau”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
comisie,
sua,
arme

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici