Un elicopter ONU s-a prăbuşit în Congo

Un elicopter al ONU s-a prăbuşit în estul statului Congo, iar trei membri ai echipajului au fost răniţi, potrivit Reuters.

535 afișări
Imaginea articolului Un elicopter ONU s-a prăbuşit în Congo

Un elicopter al Organizaţiei Naţiunilor Unite s-a prăbuşit vineri dimineaţă în timp ce survola provincia Kivu de Nord din estul Republicii Democrate Congo, au anunţat reprezentanţii Programului Alimentar Mondial (PAM) al ONU.

Elicopterul serviciului aerian umanitar al Naţiunilor Unite, gestionat de PAM, s-a prăbuşit în apropierea oraşului Goma.

La bord nu se aflau pasageri, iar trei membri ai echipajului au fost răniţi, au declarat cei de la agenţia umanitară pentru Reuters. Autorităţile nu au stabilit cauza incidentului.

Opt membri ai forţelor de menţinere a păcii au fost ucişi în martie, când un elicopter al ONU s-a prăbuşit în zona Tshanzu, în Kivu de Nord.

Elicopterul respectiv se afla într-o misiune de recunoaştere şi armata congoleză susţine că a fost doborât de rebeli.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
elicopter,
congo,
onu

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici