Un fost preşedinte de stat a murit din cauza Covid-19

  • Fostul preşedinte al statului Burundi, Pierre Buyoya, a murit la Paris din cauza Covid-19.
  • Pierre Buyoya avea 71 de ani.
661 afișări
Imaginea articolului Un fost preşedinte de stat a murit din cauza Covid-19
Fostul preşedinte al statului Burundi, Pierre Buyoya (1987-1993 şi 1996-2003) a murit la Paris, la vârsta de 71 de ani, din cauza Covid-19, au declarat mai multe dintre rudele sale vineri, 18 decembrie, notează Le FIgaro.
 
„Preşedintele Pierre Buyoya a murit aseară la Paris. Avea Covid-19,” a spus un membru al familiei sale. Alte câteva rude au confirmat moartea lui Buyoya, care a avut şi funcţia de Înalt Reprezentant al Uniunii Africane (UA) pentru Mali şi Sahel din 2012 până la sfârşitul lunii noiembrie a acestui an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici