Un ministru iranian spune că Trump este un „terorist în frac”: Va învăţa istorie foarte curând

Mohammad Javad Azari-Jahromi, ministrul iranian al Telecomunicaţiilor, a afirmat duminică despre preşedintele SUA, Donald Trump, că este un "terorist în frac" după ce liderul de la Casa Albă a ameninţat că Statele Unite vor ataca 52 de obiective din Iran dacă Teheranul va lovi ţinte americane.

2925 afișări
Imaginea articolului Un ministru iranian spune că Trump este un „terorist în frac”: Va învăţa istorie foarte curând

Un ministru Iranian spune că Trump este un „terorist în frac”

"La fel ca ISIS, la fel ca Hitler, la fel ca Genghis! Toţi urăsc culturile. Trump este un terorist în frac. Va învăţa istorie foarte curând, că NIMENI nu poate înfrânge Marea naţiune şi cultură iraniană", a afirmat oficialul de la Teheran.

Nearătând niciun semn că ar dori să reducă tensiunile amplificate de atacul de vineri, preşedintele american a postat pe Twitter o ameninţare severă la adresa Iranului, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Trump a afirmat că Statele Unite au "în vedere 52 de obiective iraniene” şi că unele sunt "foarte importante pentru Iran şi cultura iraniană, iar acele ţinte, şi Iranul însuşi, vor fi lovite foarte rapid şi foarte dur".

Armata americană l-a asasinat vineri dimineaţă, în oraşul irakian Bagdad, pe generalul Qassem Soleimani, comandantul Forţei Quds din cadrul Gardienilor Revoluţiei din Iran.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
iran,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici