Un nevăzător a picat testul de cetăţenie în SUA pentru că nu a putut să citească o propoziţie

  • Lucio Delgado este nevăzător, dar a învăţat engleza ascultând la radio.
  • El era pregătit să devină cetăţean american.
  • Delgado a studiat pentru test şi a făcut totul ca la carte pentru a obţine mult râvnita cetăţenie, relatează CBS Chicago.
1223 afișări
Imaginea articolului Un nevăzător a picat testul de cetăţenie în SUA pentru că nu a putut să citească o propoziţie

Un nevăzător a picat testul de cetăţenie în SUA pentru că nu a putut să citească o propoziţie

Lipsa de recomandări şi o neînţelegere birocratică i-au distrus visele. Baiatul în vărstă de 23 de ani îşi dorea o viaţă mai bună ca cetăţean al Statelor Unite, după ce a părăsit Mexicul în urmă cu 6 ani.

Aici urma să am parte de educaţia pe care nu am putut să o obţin în Mexic", a spus acesta.

El a fost incapabil să citescă o propoziţie în limba engleză, potrivit motivării primite după respingere.

Pentru a nu fi nevoit să susţină un test de citire, Lucio, trebuia să dovedescă printr-un act că este orb. Nu m-au crezut că sunt orb", a spus el. Fără asigurare medicală, Lucio Delgado, nu şi-a putut permite bucata de hârtie doveditoare.

El este hotărât să nu renunţe şi caută o autoritate sau organizaţie care să îl ajute cu apelul făcut la decizie.

Foto: Profimedia Images

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici