Un om a murit, iar alţi şase au fost răniţi în urma unui atac armat produs în oraşul Toulouse

Un atac armat produs, luni, în oraşul francez Toulouse a omorât un om şi a rănit alte şase persoane, dintre care cel puţin două se află în stare gravă, informează France 24.

1723 afișări
Imaginea articolului Un om a murit, iar alţi şase au fost răniţi în urma unui atac armat produs în oraşul Toulouse

Un om a murit, iar alţi şase au fost răniţi în urma unui atac armat produs în oraşul Toulouse

Presa locală susţine că un individ aflat pe o motocicletă a deschis focul în districtul La Reynerie al oraşului Toulouse.

Autorităţile nu exclud nicio posibilitate, însă au declarat că, până în acest moment, nu au motive să creadă că este vorba despre un atac terorist.

Oficialităţile locale au declarat că au fost luate măsuri suplimentare de securitate.

Cu o zi în urmă, cel puţin opt persoane au fost rănite în urma unui atac armat ce a avut loc în afara unei moschei din oraşul Avignon. Nici acest incident nu a fost catalogat ca fiind unul terorist.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici