FOTO, VIDEO | Alertă în SUA: Cel puţin zece răniţi după ce o maşină a lovit un grup de pietoni, în oraşul american Boston

Cel puţin zece persoane au fost rănite după ce un autoturism a lovit un grup de pietoni, luni, în apropierea Aeroportului internaţional Logan, în oraşul american Boston, relatează presa americană.

1633 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO | Alertă în SUA: Cel puţin zece răniţi după ce o maşină a lovit un grup de pietoni, în oraşul american Boston

VIDEO | Alertă în SUA: Cel puţin zece răniţi după ce o maşină a lovit un grup de pietoni, în oraşul american Boston (Imagine: bostonherald.com)

Incidentul rutier a avut loc în zona Porter/Tomahawk, în apropierea Aeroportului internaţional Logan, informează publicaţia Boston Globe.

Un taxi a lovit un grup de pietoni. Cel puţin zece persoane au fost rănite.

"Agenţi ai poliţiei statale şi ai poliţiei din Boston sunt la locul incidentului. Informaţiile preliminare indică rănirea mai multor pietoni", au comunicat autorităţile.

 

Conform unor surse citate de ABC News, incidentul rutier pare să fi fost neintenţionat. Şoferul, un bărbat de 56 de ani, a rămas la locul incidentului şi este interogat, a declarat David Procopio, un purtător de cuvânt al Poliţiei din Boston. Ipoteza unui caz de natură teroristă pare a fi exclusă.

Oficiali din cadrul Poliţiei citaţi de 7News channel au declarat că este vorba de o "eroare a şoferului".

Zece persoane au fost transportate la spital, unele fiind în stare gravă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici