Oficial SUA: Trump nu intenţionează o vizită în Marea Britanie în curând, dar se poate răzgândi brusc

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, nu are niciun plan de a vizita Marea Britanie în viitorul apropiat, dar liderul american se poate răzgândi brusc, afirmă un oficial SUA citat de site-ul agenţiei Reuters.

186 afișări
Imaginea articolului Oficial SUA: Trump nu intenţionează o vizită în Marea Britanie în curând, dar se poate răzgândi brusc

Oficial SUA: Trump nu intenţionează o vizită în Marea Britanie în curând,dar se poate răzgândi brusc

Preşedintele Donald Trump nu are niciun plan de a se deplasa în Marea Britanie în viitorul apropiat, dar liderul american se poate răzgândi brusc, a declarat un oficial politic din SUA.

Guvernul Theresa May a transmis că nu are cunoştinţă despre niciun plan al liderului de la Casa Albă de a veni în Marea Britanie în următoarele săptămâni. Presa britanică relatase că Donald Trump ar putea vizita complexul de golf pe care îl deţine în Scoţia.

Donald Trump se va afla în Europa pentru vizite în Polonia, la summitul G20 programat în Germania şi în Franţa.

"Nu avem cunoştinţe despre vreun plan al preşedintelui SUA de a veni în Marea Britanie în următoarele două săptămâni", a declarat un purtător de cuvânt al Downing Street.

O invitaţie privind o vizită de stat a lui Donald Trump în Marea Britanie a fost acceptată, dar deplasarea a fost până acum amânată, în principal din cauza preocupărilor privind proteste de amploare.

Jaroslaw Kaczynski, liderul formaţiunii conservatoare Lege şi Justiţie (PiS), aflată la guvernare în Polonia, a declarat sâmbătă că Marea Britanie invidiază Polonia pentru vizita la Varşovia a preşedintelui SUA, Donald Trump, înaintea summitului G20 din Germania.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici