Răbdarea Rusiei privind sancţiuni impuse de SUA se apropie de sfârşit, avertizează Kremlinul

Răbdarea Rusiei se apropie de sfârşit în legătură cu decizia Statelor Unite de a pune sub sechestru proprietăţi diplomatice ruse, avertizează Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Vladimir Putin, relatează site-ul agenţiei Tass.

12991 afișări
Imaginea articolului Răbdarea Rusiei privind sancţiuni impuse de SUA se apropie de sfârşit, avertizează Kremlinul

Răbdarea Rusiei privind sancţiuni impuse de SUA se apropie de sfârşit, avertizează Kremlinul

"Ca regulă generală, noi am evocat principiul reciprocităţii. Răbdarea Rusiei pe acest subiect se apropie de sfârşit, am transmis acest lucru la diverse niveluri. Nuanţele ţin de competenţa Ministerului de Externe", a declarat Dmitri Peskov.

La sfârşitul anului 2016, Administraţia Barack Obama a adoptat o serie de sancţiuni împotriva Rusiei, din cauza presupuselor ingerinţe în scrutinul prezidenţial care a avut ca rezultat victoria lui Donald Trump. Fosta Administraţie de la Washington a dispus expulzarea a 35 de angajaţi ai Ambasadei Rusiei şi ai Consulatului rus din San Francisco, precum şi închiderea a două proprietăţi ale statului rus din statele New York şi Maryland.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici