Un petrolier saudit capturat de piraţi se îndreaptă spre Somalia

Petrolierul saudit capturat de piraţi în Oceanul Indian este pe punctul de a se apropia de coastele Somaliei, a anunţat luni o purtătoare de cuvânt a flotei a V-a americane.

20 afișări
Imaginea articolului Un petrolier saudit capturat de piraţi se îndreaptă spre Somalia

Un petrolier saudit capturat de piraţi se îndreaptă spre Somalia

"Potrivit ultimelor informaţii de care dispunem, nava este pe punctul de a se apropia de portul Eyl", pe coasta de nord a Somaliei, a declarat purtătoarea de cuvânt, contactată telefonic.

Ea a sugerat clar că petrolierul a fost capturat de piraţi somalezi.

Purtătoarea de cuvânt a precizat că nu poate confirma informaţia transmisă de postul Al-Arabiya privind încheierea operaţiunii piraţilor.

Echipajul navei este format din 25 de membri, printre care cetăţeni britanici, croaţi, polonezi, saudiţi şi filipinezi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici