Un poet cunoscut a murit în timpul luptelor din Ucraina

Un renumit poet ucrainean a fost ucis în timpul luptelor din Ucraina. De asemenea, alţi ucraineni au fost ucişi de rachetele lansate luni de ruşi, potrivit Sky News.

244 afișări
Imaginea articolului Un poet cunoscut a murit în timpul luptelor din Ucraina

Sursa foto: Facebook

Maksym „Dali” Kryvtsov a fost autorul cărţii „Poems from the Loophole”, care este considerată drept una dintre cele mai bune cărţi ucrainene din 2023.

Mama lui, Nadiaa Krytsova, şi-a amintit un vers dintr-una dintre poeziile sale în timp ce i-a anunţat moartea pe Facebook: „Fiul meu cel mai drag va încolţi violete”, a transmis femeia.

În paralel, autorităţile ucrainene continuă să descopere cadavre sub clădirile prăbuşite în urma atacurilor aeriene de luni. Cadavrul unei femei de 63 de ani a fost găsit sub dărâmăturile unei case din Zmiiv, în regiunea de nord-est Harkov, potrivit guvernatorului regional Oleg Synegubov.

Un bărbat de 63 de ani şi o femeie de 62 de ani au fost scoşi în viaţă din dărâmături. Un alt bărbat de 88 de ani a primit primul ajutor, au confirmat autorităţile. Bilanţul provizoriu arată că luni, cel puţin cinci oameni au murit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici