Un senator republican îi cere lui Biden să comande „represalii devastatoare în Orientul Mijlociu”

  • Un senator republican îi cere preşedintelui SUA, Joe Biden, să comande „represalii devastatoare în Orientul Mijlociu”.
  • Asta ca urmare a atacului cu drone care duminică a omorât trei militari americani aflaţi într-o bază din Iordania, potrivit Sky News.
480 afișări
Imaginea articolului Un senator republican îi cere lui Biden să comande „represalii devastatoare în Orientul Mijlociu”

Un senator republican îi cere lui Biden să comande „represalii devastatoare în Orientul Mijlociu”

Mai mulţi senatorii republicani americani au exercitat presiuni asupra preşedintelui Joe Biden în urma loviturii cu drone care a ucis trei americani în nord-estul Iordaniei. Unul dintre senatori a cerut preşedintelui să comande o răzbunare „devastatoare” în Orientul Mijlociu.

„Singurul răspuns la aceste atacuri trebuie să fie represaliile militare devastatoare împotriva forţelor teroriste ale Iranului, atât în Iran, cât şi în Orientul Mijlociu. Orice altceva va confirma faptul că Joe Biden este un laş nedemn de a fi comandant şef”, a spus senatorul republican Tom Cotton.

Fostul preşedinte Donald Trump, care s-ar putea înfrunta cu Joe Biden în alegerile prezidenţiale din acest an, a descris atacul drept „o consecinţă a slăbiciunii şi a capitulării lui Joe Biden”.

Preşedintele SUA a ţinut un discurs imediat după atac. El a dat vina pe grupurile susţinute de Iran şi a promis că americanii vor răspunde Totuşi, şeful statului nu a oferit detalii. În replică, autorităţile din Iran au spus că nu au nicio legătură cu atacul cu drone din Iordania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici