Un şofer gol şi beat, care conducea pe contrasens, reţinut în Ungaria

Un şofer gol şi beat, care conducea pe contrasens pe o autostradă aglomerată, în sud-estul Ungariei, a fost reţinut de poliţiştii maghiari.

17 afișări
Imaginea articolului Un şofer gol şi beat, care conducea pe contrasens, reţinut în Ungaria

Şofer gol şi beat la volan, care conducea pe contrasens, reţinut în Ungaria (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

Ofiţerii au oprit maşina, duminică noapte, văzând că şoferul conduce pe contrasens. Ei au realizat, astfel, că acesta era gol-puşcă şi într-o stare avansată de ebrietate.

Bărbatul nu avea documente asupra lui şi nu a putut să le explice poliţiştilor unde sunt hainele sale. Aceştia l-au învelit într-o pătură şi l-au dus la o secţie de poliţie, pentru a evita producerea de accidente.

Autorităţile au lansat o anchetă privind acest caz.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici