Un tren care a rămas fără mecanic a parcurs 70 de kilometri cu viteza de aproape 100 km/h

  • Un tren care a rămas fără mecanic a parcurs 70 de kilometri în India.
  • Trenul de marfă a circulat cu viteza de aproape 100 km/h şi a trecut prin cinci gări.
  • Nu au fost persoane rănite, iar trenul scăpat de sub control a fost oprit cu ajutorul unor bucăţi de lemn.
1617 afișări
Imaginea articolului Un tren care a rămas fără mecanic a parcurs 70 de kilometri cu viteza de aproape 100 km/h

Sursa foto: X

Incidentul a avut loc duminică. Trenul cu 53 de vagoane a oprit în Kathua pentru schimbarea echipajului. Garnitura a fost lăsată pe o porţiune de cale ferată înclinată şi început să se mişte în timp ce oamenii se aflau pe peron, potrivit BBC.

Trenul scăpat de sub control a parcurs peste 70 de kilometri şi a trecut prin cinci gări. Oficialii au închis toate punctele de trecere de-a lungul căii ferate.

Trenul a fost oprit după ce un oficial feroviar a plasat bucăţi de lemn pe şine. Nu au fost pagube şi răniţi, a anunţat compania feroviară care a ordonat o anchetă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici