Ungaria vorbeşte despre al Treilea Război Mondial. Ce trebuie să evite Occidentul

6833 afișări
Imaginea articolului Ungaria vorbeşte despre al Treilea Război Mondial. Ce trebuie să evite Occidentul

Peter Szijjarto

Dacă soldaţii occidentali ar fi trimişi în Ucraina, aşa cum sugerează unii politicieni europeni, varianta iniţială fiind lansată de preşedintele francez Macron, ar izbucni un nou război mondial.

Acest lucru a fost declarat ieri ministrul maghiar de Externe, Peter Szijjarto, la o conferinţă de presă desfăşurată la Amman - Iordania, relatează agenţia rusă Tass.

„Unii politicieni europeni vor să trimită soldaţi în Ucraina, în timp ce alţi politicieni europeni conchetează cu ideea folosirii armelor nucleare. În orice caz, asta înseamnă un război mondial şi cei din imediata apropiere a conflictului armat vor trebui să plătească preţul”, a spus omul de încredere al premierului maghiar Viktor Orban.

Potrivit oficialului, maghiarii „s-au săturat deja de aceste declaraţii periculoase” despre conflictul din Ucraina.

„Ne-am săturat de încercările de a trage toată Europa şi chiar întreaga lume în război. Ne-am săturat să vorbim despre desfăşurarea de trupe terestre şi utilizarea armelor nucleare în Ucraina”, a conchis Szijjarto.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici