Următoarea rundă de negocieri oficiale pe tema crizei transnistrene va avea loc în aprilie, la Viena

Participanţii la reuniunea pe tema crizei transnistrene au stabilit continuarea negocierilor în formatul 5+2 de-a lungul anului, următoarea întâlnire fiind programată în aprilie, la Viena, informează OSCE.

124 afișări
Imaginea articolului Următoarea rundă de negocieri oficiale pe tema crizei transnistrene va avea loc în aprilie, la Viena

Următoarea rundă de negocieri oficiale pe tema crizei transnistrene va avea loc în aprilie, la Viena

Preşedintele în exerciţiu al OSCE, vicepremierul irlandez Eamon Gilmore, a salutat progresele înregistrate cu ocazia reuniunii de la Dublin.

"Sunt încurajat de abordarea constructivă de aici, de la Dublin", a spus Gilmore.

La reuniunea de la Dublin, care a avut loc marţi şi miercuri, au participat reprezentanţi ai R.Moldova, Transnistriei, OSCE, Rusiei şi Ucrainei, precum şi observatori americani şi europeni. În cursul întrunirii au fost stabilite principiile şi procedurile de negociere.

Aceasta este a doua rundă de negocieri oficiale după reluarea acestora în urma unei întreruperi de şase ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici