VIDEO 16 morţi şi şapte răniţi după ce un avion rusesc s-a prăbuşit în regiunea Tatarstan

  • Un avion s-a prăbuşit în apropierea oraşului Menzelinsk din Tatarstan (Rusia), duminică, la amiază.
  • 16 oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi şapte au fost răniţi, spun autorităţile locale, conform agenţiei de presă RIA, citată de Reuters.
884 afișări
Imaginea articolului VIDEO 16 morţi şi şapte răniţi după ce un avion rusesc s-a prăbuşit în regiunea Tatarstan

VIDEO 16 morţi şi şapte răniţi după ce un avion rusesc s-a prăbuşit în regiunea Tatarstan

Un avion rus s-a prăbuşit duminică în apropierea unui oraş din regiunea Tatarstan, provocând moartea a 16 persoane şi rănirea altor şapte, a anunţat agenţia de presă RIA, care a citat serviciile de urgenţă.
 
Potrivit Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă, citat de agenţia TASS, avionul avea la bord un grup de săritori cu paraşuta. Se pare că şapte persoane au fost scoase în viaţă din epavă, mai precizează sursa.
 
Avionul era un Let L-410 Turbolet, avion de transport bimotor cu rază scurtă de acţiune.
 
Standardele de siguranţă ale aviaţiei ruseşti s-au îmbunătăţit în ultimii ani, dar accidentele, în special cele care implică avioane învechite în regiuni îndepărtate, nu sunt neobişnuite.
 
Un avion învechit de transport, Antonov An-26, s-a prăbuşit luna trecută în estul îndepărtat al Rusiei, ucigând şase persoane. 
De asemenea, în luna iulie, un avion bimotor cu turbopropulsor Antonov An-26 s-a prabuşit în Kamchatka, toate cele 28 de persoane aflate la bord decedând.

Atenţie! Imaginile prăbuşirii avionului vă pot afecta emoţional!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici