VIDEO Balcanicii au declanşat sărbătoarea în Australia după decizia instanţei în cazul Djokovic

Suporterii lui Novak Djokovic au sărbătorit în faţa tribunalului, unde un judecător australian a restabilit viza starului sârb.

670 afișări

Judecătorul Anthony Kelly a ordonat luni guvernului să-l elibereze pe Djokovic din carantină.

Avocatul guvernului Christopher Tran i-a spus judecătorului după decizia că ministrul pentru Imigrare, Cetăţenie, Servicii pentru Migranţi şi Afaceri Multiculturale, Alex Hawke, „va lua în considerare dacă să exercite o putere personală de anulare”. Asta ar însemna că Djokovic s-ar putea confrunta din nou cu deportarea şi ar putea rata Australian Open, care începe pe 17 ianuarie.

Guvernul australian a anulat viza lui Djokovic, în vârstă de 34 de ani, la scurt timp după ce acesta a sosit la Melbourne miercuri seara pentru a juca la Australian Open, deoarece oficialii au decis că nu îndeplineşte criteriile pentru o scutire de la o cerinţă ca toţi non-cetăţenii să fie complet vaccinaţi pentru COVID-19.

Djokovic, despre care documentele spun că nu este vaccinat, a susţinut că nu are nevoie de dovada vaccinării, deoarece avea dovezi că a fost infectat cu coronavirus luna trecută.

CITEŞTE AICI Cum a câştigat Novak Djokovic procesul cu statul australian. Iată ce motive a avut judecătorul, când a decis să revoce anularea vizei
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici