VIDEO Preşedintele-ales al SUA s-a vaccinat în direct la TV. Joe Biden a primit prima doză de ser

  • Joseph Biden a primit prima doză a vaccinului anticoronavirus
  • Preşedintele-ales al SUA a fost vaccinat la un centru medical din statul Delaware
3214 afișări
Imaginea articolului VIDEO Preşedintele-ales al SUA s-a vaccinat în direct la TV. Joe Biden a primit prima doză de ser

VIDEO Preşedintele-ales al SUA s-a vaccinat în direct la TV. Joe Biden a primit prima doză de ser

Preşedintele-ales al Statelor Unite, Joseph Biden, a primit, luni după-amiază, prima doză a vaccinului anticoronavirus, în cadrul unui eveniment public, informează publicaţia The Hill.

Joseph Biden (78 de ani) a fost vaccinat la un centru medical din statul Delaware.

"Nu aveţi motive de îngrijorare", a declarat Joe Biden, după administrarea primei doze a vaccinului anticoronavirus produs de companiile Pfizer şi BioNTech.

Evenimentul a fost transmis în direct de televiziunile americane, în cadrul unei campanii de creştere a încrederii publicului în vaccin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici